UW DOEL WORDT ONS GEZAMENLIJK RESULTAAT

Om uw bedrijfsdoelen te bereiken heeft u ervaring en een vooruitziende blik nodig. Het is belangrijk dat u de juiste beslissingen neemt om uw bedrijf met vertrouwen de toekomst in te nemen. Door de inzet van een no-nonsense (interim) managementbureau staat uw resultaat voorop. De ideale oplossing voor als de turbo er op moet!

iPROACHT geeft invulling aan uw strategische bedrijfsdoelstellingen. Door de samenwerking met een aantal gerenommeerde partijen kunnen wij onze klanten een breed en functioneel pakket aanbieden. Wij benaderen opdrachten en projecten als een ‘burning platform’ om organisatie en mensen in beweging te zetten.

Wij kennen de noodzaak van ondersteuning wanneer uw onderneming zich in zwaar weer bevindt. Weten inmiddels ook, dat voor elk probleem, hoe groot het soms ook lijkt, een oplossing is. Door proactief te werken en eens te brainstormen over zaken als acquisitie, salesmanagement, het positioneren van de onderneming, de doorlooptijden, uw klantretentie, kunnen zowel uw processen als resultaten verbeterd worden.

Vooral binnen het MKB bedrijf is er meer behoefte aan flexibiliteit. iPROACHT biedt ruimere mogelijkheden als het gaat om flexibiliteit en ondersteuning zonder dat u daarvoor hoge risico’s hoeft te nemen. U krijgt alle voordelen van een senior-level professional zonder alle overhead. Wij bouwen mee aan een solide structuur met een uniforme uitstraling waarbij de mens centraal staat!

 

CONTACT 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

iPROACHT Management & Advies
KvK nr. 69615209
BTW nr. NL001863996B65
T: +316 8683 9066
E: werner.meijer@iproacht.nl 

The people behind your success