EEN ONDERNEMERSCOACH ALS ENTHOUSIASTE GAMECHANGER 

Als ICR gecertificeerd ondernemerscoach voor het MKB help ik ondernemers om een volgende stap te maken met hun bedrijf of als ondernemer. Mijn motto “Ik maak het leven van mijn clienten een stuk gemakkelijker”.

In Nederland en België zijn ruim 2,5 miljoen bedrijven gevestigd. De toename van mkb-bedrijven is bijna 4 keer zo hoog als in Europa. Het afgelopen kwartaal heeft het aantal bedrijven in Nederland een behoorlijke groei ondervonden. Maar liefst 80.000 ondernemers startten een bedrijf. Hierdoor is er een groei ontstaan van 50.000 bedrijven. Ten opzichte van het eerste kwartaal van 2020 is dat een stijging van 50%, zo meldt Graydon. Amper 50% van de starters bestaat na 5 jaren nog. Meestal is dit het gevolg van onvoldoende ondernemersvaardigheden. 

Het ondernemerschap is complexer geworden en verandert sneller. Er is gewoon niet langer de tijd om te ‘leren terwijl je bezig bent’ of de ruime foutenmarge om te ‘leren door fouten te maken’. 

Steeds meer ondernemers maken gebruik van professionele coaching. De ondernemerscoach is een groeiend fenomeen en helpt, ook in Nederland, inmiddels talloze mkb’ers aan waardevolle adviezen,  brengt structuur aan in het geheel, corrigeert, motiveert, heeft een luisterend oor en geeft nieuwe inzichten. Iemand die jouw wereld begrijpt, begeleidt en helpt om je zakelijke en persoonlijke uitdagingen te overwinnen!

“Wees een meester van jezelf zodat je de 1e stap kan maken richting groei”

 

CONTACT 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

iPROACHT Management & Advies
KvK nr. 69615209
BTW nr. NL001863996B65
T: +316 8683 9066
E: werner.meijer@iproacht.nl 

The people behind your success