EEN ONDERNEMERSCOACH ALS ENTHOUSIASTE GAMECHANGER

Het ondernemerschap is complexer geworden en verandert sneller.

Er is gewoon niet langer de tijd om te ‘leren terwijl je bezig bent’ of de ruime foutenmarge om te ‘leren door fouten te maken’.

Steeds meer ondernemers maken gebruik van professionele coaching. De ondernemerscoach is een groeiend fenomeen en helpt, ook in Nederland, inmiddels talloze mkb’ers aan waardevolle adviezen.

Als ondernemerscoach (gecertificeerd ICR International Coach Practitioner®) voor het MKB en Startup helpt Werner ondernemers met hun dagelijkse uitdagingen. Ben je toe aan groei en ontwikkeling, nieuwe energie, innovatie of nieuwe inspiratie met meer passie, plezier en duurzaamheid? Of is het nodig om met oude patronen en ingesleten gewoontes te doorbreken, zodat samenwerking, vertrouwen en productiviteit kunnen groeien? Of zoek je simpelweg een sparringpartner en wil je niet wachten of stilstaan, maar wel iets ten goede veranderen, neem dan gerust contact met hem op.

Als Business coach (regio Achterhoek, Arnhem) is Werner tevens verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als coach is Werner gekwalificeerd voor dit programma en helpt hij je graag verder met gerichte business coaching. De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden.

CONTACT 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

iPROACHT Management & Advies
KvK nr. 69615209
BTW nr. NL001863996B65
T: +316 8683 9066
E: werner.meijer@iproacht.nl 

The people behind your success